KILPAILUT, LEIRIT & VALMENNUKSET

Kilpailuja tilalla järjestetään mahdollisuuksien mukaan ja mahdollisimman usein. Tilaa löytyy paljon, joten samaan aikaan voidaan pitää jopa kahdet kilpailut! Kilpailuissa on aina ammattituomarit, asiallinen sekä kokenut henkilöstö ja myös majoitusmahdollisuudet. Lisäksi lähes jokaisissa kilpailuissa on buffet sekä talutusratsastusta tallin luottohevosilla.

Leirejä järjestetään erityisesti kesällä, mutta viikonloppuleirejä saattaa olla myös muina aikoina. Silloin tällöin on myös pidempiä leirejä, vaikkei olisikaan kesä (jouluna, syksyllä, keväällä jne.). Leireillä opettajina toimivat ammattivalmentajat ja neuvomassa on kokenutta henkilökuntaa. Hevosten sekä ihmisten majoitukset on hoidettu parhaaksi mahdolliseksi ja ruokailut järjestetään säännöllisesti. Tiloja on monipuoliseen treenaamiseen ja leirilajeja voi olla laajakirjoisesti. Leirien hinnat ovat lisäksi yleensä halpoja tasoonsa nähden, joten ei tarvitse olla miljonääri mukaan tullakseen! Tarvittaessa myös tallin hevosia voi lainata, jos haluaa saada erilaista näkökulmaa ratsastukseensa.

Valmennuksia on harvakseltaan, usein viikonloppuina. Lisäksi on paljon pidennettyjä viikonloppuja (pe - ma). Valmennukset saattavat olla yhden lajin tai pidemmässä viikonlopussa voidaan valmentautua monipuolisesti eri lajeissa (koulu, este, maastoeste). Ammattivalmentajat pitävät ratsukoista hyvää huolta ja laajat tilat takaavat mahdollisuuden useampaan valmennukseen samaan aikaan. Majoitukset hoidetaan niin hevosille kuin ihmisille, eikä näissäkään tapahtumissa hinta yleensä päätä huimaa!

VIRTUAALITALLI || MITÄÄN EI TAPAHDU OIKEASTI