Shoreline's Associate

Virallinen nimi, kutsumanimi: Shoreline's Associate, Aarre

Rotu, sukupuoli, väri: Arabialainen täysiverinen, ruuna, kimo

Säkä, syntymäaika: 153cm, 17.8.2008 (Englannissa, 11 vuotta)

Koulutustaso: heA, re 100cm, me 80cm, ye 110cm

Kasvattaja: Edith Cox, Shoreline's ArabiansEVM

Maahantuoja: Tuontitalli Gråsparv

Omistaja: VRL-14703 (Bella)

Virtuaalitunnus: ei vielä

Aarre on perinteisestä täysiverisestä poiketen rauhallinen ja miellyttävä ruuna. Se on ystävällinen, yritteliäs sekä ymmärtäväinen.

Hoidettaessa Aarre on rauhallinen ja utelias. Se tutustuu mielellään uusiin ihmisiin ja on kaikki kohtaan ystävällinen. Ruunalla on myös lehmänhermot! Sitä ei paljoa kiinnosta melu tai kirkuvat lapset. Myöskään uudet asiat eivät ruunan päätä sekoita. Kiltti, helppo ja mutkaton hoidettava, jonka voi huoletta jättää pienempienkin vastuulle.

Ratsuna kuuliainen, miellyttämisenhaluinen ja energinen. Aarretta on helppo ratsastaa ja se yrittää aina tehdä kaikkensa miellyttääkseen. Ruunalla on pitkäpinna, joten myös nuoremmat ratsastajat voivat sen kanssa harjoitella. Aarre on varma ja turvallinen hevonen myös niille, joita pelottaa.

Kouluratsastuksessa perusasiat osaava, innokas ja kuuliainen. Ruuna yrittää aina tehdä parhaansa, tarjoten itsestään kaiken. Toisinaan laukkatehtävillä saattaa hieman kuumua, mutta ei pukittele tai hypi pystyyn. Helppo ratsastaa ja on loistava opetusmestari uusia asioita harjoitteleville. Esteillä ruuna muistaa myös pitää järjen päässä. Sillä on hyvä hyppytyyli, mukava, pyöreä laukka ja rohkea asenne. Aarre kieltelee ani harvoin ja ei kyttää erikoisesteitäkään. Vauhtia voi toisinaan esteillä olla hieman liikaa, mutta ruuna on silti kuuliainen avuille. Maastossa rohkea, varmajalkainen menopeli, joka ei pienistä hätkähdä.SUKU

EVM

I. Shoreline's Soldier

ii. Shoreline's Sergeant   ie. Illusion's Rainbow ox

E. Shoreline's Angel

ei. Storm Wind ox  ee. Fiction's Maiden

VIRTUAALIHEVONEN || Kuvat: vapaasti by AK